Eveniment aniversar “Twenty Together”

Cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înființare, compania noastră a organizat, la Camera de Comerț și Industrie Prahova, un eveniment special, unde a fost prezentată evoluția TehnoINSTRUMENT pe parcursul celor două decenii de activitate. Astfel, invitații – reprezentanți ai Camerei, parteneri de afaceri, ziariști – au asistat la expunerea celor mai importante…

Sisteme de analiză sulf în produs petrolier

În cursul anului 2016 a fost implementat și pus in funcțiune cu succes sistemul de analiză on-line sulf total în produs petrolier la instalațiile HDS și MTBE din cadrul unei rafinării de top din România.

Cercetare și inovație

În parteneriat cu INCDIE ICPE-CA și Universitatea Politehnică București, TehnoINSTRUMENT este parte a proiectului de cercetare, dezvoltare si inovare, “Sistem inovativ de aerare a apei turbinate în vederea menținerii condițiilor necesare vieții acvatice”.

Contracte de mentenanță în fabricile de ciment

Bazându-se pe expertiza oferită de o echipă de ingineri și tehnicieni bine pregătiți, TehnoINSTRUMENT a promovat, în mod constant, un pachet complet de servicii de calitate și perfect adaptate diverselor aplicații, care să completeze portofoliul de echipamente și soluții de monitorizare oferite.